Tel: 00 (40) 361 769 285, 00 (40) 371 417 114
Pagini importante Proiectare Industriale Service Instalatii pneumatice Comerț Eficienţă energetică Lucrări de referinţă Contact Pentru a lua legatura rapid, foloseste formularul de contact Adresa pe harta Vezi adresa sediului firmei pe harta Google Map Abonare Newsletter Informatii Politica Cookie

Masurari prize de pamantare

Masurari prize de pamantare

Masurarea și verificarea prizelor de pămănt.

Conform normelor tehnice, dar și a legislației specifice de protecție a muncii, instalațiile de legare la pămănt trebuiesc verificate și testate periodic. Măsurarea prizelor de pămănt este bine să se realizeze cel mult o data la 1 ani.


Masurarea si verificarea legaturilor de ramificatie intre priza de pamant si utilaje, tablouri electrice, etc. Masurarea si verificarea rezistentei de izolatie la cabluri sau conducte de energie.

In aceste masuratori sunt incluse urmatoarele: verificarea instalatiei electrice în totalitate, precum si mici reparatii ce nu necesita mari consumuri de materiale.

Reparatiile majore la instalatia electrica ce necesita un consum mare de materiale pot fi executate contra cost pe baza de contract. Aceasta activitate este realizata de personal de specialitate, electricieni autorizati ANRE conform legislatiei în vigoare.